Ana Putină, Ungheni: „În ziua de azi majoritatea oamenilor tind să își creeze o pagină de facebook. Unii – pentru a se distra, iar alții – pentru a se informa, eu fac parte din a doua categorie de oameni. Aproximativ două sau trei ore pe zi le petrec pentru a citi informații utile, anunțuri și postări ale apropiaților”.
Andriana Lungu, Unțești: „Aș minți dacă aș spune că petrec o oră pe zi, mai degrabă patru sau chiar cinci ore după școală și aproape toată ziua când mă aflu acasă. Am ales facebook pentru că politica paginii e ușoară și timpul trece mai repede când sunt online”.
Costea Covali, Cornești: „Personal încerc să respect condiția – o oră pe zi în fața calculatorului, dar e cam greu, fiindcă majoritatea preferă mediul online în detrimentul comunicării față în față”.
Mihaela Popa, Ungheni: „Zilnic petrec aproape trei ore pe această platformă media. Am ales facebook pentru a comunica cu prietenii și a împărtăși cum a fost ziua mea prin postările pe care hotărăsc să le fac”.
Vasile, Ungheni: ”Am vârsta înaintată, nu mai pot ajunge din urmă noile tehnologii de comunicare. Și totuși, nepotul m-a făcut să înțeleg cum pot afla știri importante de la calculator, adică, din internet. Prea multă informație acolo, nu toată e binevenită. Dar 15-20 minute pe zi totuși mai citesc câte ceva”.
Ecaterina Tuchilat, Ungheni: „În fiecare zi petrec chiar și două ore pe facebook și nu numai, motivul ar fi dezvoltarea sporită a tehnologiilor cu care poți să afli repede ce se întâmplă în jur. Deși știu că nu e bine de a naviga mult timp în mediul online, aceasta devine o metodă de informare mai rapidă decât știrile televizate”.
Evelina Sandu, cartierul Ungheni-Vale: „Folosesc mai mult aplicația messenger a acestui site. Pe facebook nu petrec decât 10 minute din timpul meu și doar pentru a vedea ce au postat rudele sau unii prieteni. Prefer să citesc o carte sau să cânt la pian în timpul liber”.
Mihail, Condrătești: ”Nu știu despre ce vorbiți. De internet am auzit, dar noi suntem bătrâni, doar televizorul mai privim din când în când, de unde mereu ni se spune cât de bine trăim noi, pensionarii. Povești de adormit câinii!”.